Plezier

nov 20, 2015 | Algemeen

DSCF8737Mijn werk is een grote hobby van me maar een nog grotere hobby is schaatsen en sporten. Komend weekend gaan we met ons G team op trainingsweekend in Enschede. Twee dagen schaatsen en heel veel leuke dingen doen. Deze prijzen gaan allemaal uitgereikt worden. Want naast dat er goede schaatsers in de groep zitten zijn er ook goede hulpen, zangers enz. De doos met bekers is zondagavond helemaal leeg. Net als ik zelf waarschijnlijk. Dan val ik thuis weer met een glimlach in slaap want er gaat voornamelijk heel veel plezier gemaakt worden!

Maandag is de verloting van het boek van de Seizoenentafel. Er zijn al veel likers en delers en reacties via Facebook. Dank jullie wel. Ik gun het jullie allemaal maar de computer zal beslissen wie het boek toegestuurd zal krijgen.

Een fijn weekend en tot maandag!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.