Plezier

okt 12, 2012 | Algemeen

Met veel plezier maakte ik een exclusief ontwerp voor Ann Galland in Antwerpen. Deze dagen wordt haar nieuwe atelier officieel geopend en daar wilde ze graag iets moois aanbieden. Het is Oogst Plezier geworden: een hanger in mooie warme en vrolijke herfstkleuren.

Eigenlijk was de hele week plezierig. Veel bestellingen en er kwam een nieuwe klant in Slovenie bij. Het was dus hard werken maar er was ook tijd voor schaatsplezier en knutselen in de avonduren.

De reacties die op Facebook binnen komen lees ik ook met heel veel plezier. Mijn broer heeft mijn website door gelinkt naar Facebook dus de nieuwe blogs worden automatisch geplaatst. Ik zal maar opbiechten dat ik me verder nog niet in Facebook heb verdiept vandaar dat reacties van mij uitblijven. Daardoor hou ik wel tijd over voor andere plezierige dingen.

Rest me nu nog iedereen een weekend vol plezier te wensen!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.