Poes en een preview

feb 2, 2015 | Algemeen

IMG-20150201-WA0003Dochter mist de poezen nu ze op zichzelf woont. Daarom maakte haar schoonmoeder deze grote knuffel voor haar verjaardag. Poes werd het cadeau van de avond, kreeg een eigen stoel en vooral heel veel knuffels.

DSCF6774

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het wordt deze week een goed gevulde week. Vanmorgen heb ik de vaccinaties voor de reis naar Nepal gehaald en morgen moet er een nieuw paspoort gemaakt worden. Woensdag staat een schaatstraining op het programma en dan is het alweer donderdag. De dag dat ik jullie blij hoop te maken met vijf nieuwe ontwerpen voor de lente. Hier is alvast een kleine preview. Misschien kun je al een beetje raden wat het is.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.