Pompoenen

aug 22, 2014 | Algemeen

DSCF5511Met dit koude weer leek de zomer etalage zo misplaatst. Daarom nam ik vanmiddag de tijd om hem te veranderen. De pompoenen mochten weer uit de doos. Nu nog wat echte pompoenen en takken om het af te maken.
Volgende week donderdag komen er zeven nieuwe pakketten uit. Daar zit ook een pompoenpakket bij. En natuurlijk nog meer herfst pakketten want het knutselseizoen komt er weer aan. Heerlijk in je warme huis mooie poppen maken terwijl de regen tegen de ramen slaat en de wind om het huis waait.

DSCF5517

DSCF5520DSCF5523

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.