Pompoenhuisje

okt 4, 2021 | Algemeen

Wat een lieve berichtjes kwamen er binnen op mijn verjaardag. Het was teveel om op iedereen te reageren maar alles is gelezen, de kaartjes hebben een plekje gekregen en jullie hebben mij een blij gevoel gegeven. Dank jullie wel!

Vandaag scheen de herfstzon de hele dag het atelier binnen. In de tuin verkleurd alles richting oranje en daar passen de pompoenen in de etalage zo leuk bij. Op de foto zie je een Pompoenhuisje met daarin twee kindertjes met pompoenmutsjes. Een tak van de pompoen krult over het dakje, het lantaarntje met licht brandt gezellig en drie muisjes zijn op zoek naar wat lekkers. Het hertje hoort niet bij het pakket maar is één van de bosdieren. Die vond het ook zo’n gezellig tafereeltje dat hij even om de hoek kwam kijken.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.