Poppedijn

jun 22, 2015 | Algemeen

20150618_101324Ergens, goed verstopt in de winkel van Poppedijn in Delft, vond ik dit prachtige tafereeltje. Een vriendin van me heeft het gemaakt had ze verteld maar ik had het nog nooit gezien. Het is gewoon te lieflijk om te verstoppen. Als je goed kijkt zijn de popjes aan de stokjes dezelfde als die van hun logo. Binnenkort zal Poppedijn met een vernieuwde website en webwinkel komen.

 
Op maandag is er altijd veel te doen. Vandaag was dat geen straf met al die regen. Tot twee keer toe probeerde ik het werk naar buiten te verplaatsen en moest ik rennen om alles weer droog binnen te krijgen. Inmiddels heb ik me erbij neer gelegd en heb zelfs een dikke trui aan getrokken in het atelier. Zou het ooit nog zomer worden? Daar hou ik zo van!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.