Poppedijn

okt 18, 2013 | Algemeen

logoAnca van Poppedijn uit Delft bracht met een vriendin een bezoek aan het atelier. Al twaalf jaar is ze een trouwe klant en we hebben altijd goed contact. Maar van een ontmoeting was het nog nooit gekomen. Ik had voor de thee gezorgd en zij bracht appeltaart mee. Naast dat het een aangenaam bezoek was hebben we ook op zakelijk gebied wat kunnen afspreken. Zo ga ik bij haar tricot inkopen want ik wist niet dat ze dat verkocht. En zij koopt vanaf nu houten kralen bij mij in want ze wist niet dat ik dat verkocht als groothandel. Voor de etalage kreeg ze een stapel houten schijven en kabouterstoeltje met echt elfenbankje mee. Volgende week hoop ik na de Kreadoe een bezoek aan haar winkel te brengen. Ik wil het nu ook wel eens met eigen ogen zien. Wist je trouwens dat zij de eerste was die in Nederland viltpakketten maakte? Ik wist het ook niet hoor.

w-01

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.