Poppen laten staan deel 1

sep 5, 2014 | Algemeen

DSCF5544Soms wil een poppenkind niet goed blijven staan en valt ze steeds om. Het Windekind is er ook zo één en gaat er liever bij liggen. Daarvoor heb ik de volgende mooie oplossing: maak een gaatje in een houten schijfje en lijm daar een satéstokje in. Schuif het popje om het stokje en naai eventueel het popje aan het stokje vast. Heb je nu geen houten schijfje dan laat ik maandag een andere oplossing zien. Voor nu wens ik je een fijn weekend!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.