Poppen laten staan deel 2

sep 8, 2014 | Algemeen

DSCF5607Een andere manier om de poppen te laten staan is door een vilten staander maken. Daarvoor heb je twee vilten rondjes nodig met in één rondje een gat in het midden. Verder twee iets kleinere kartonnen rondjes met in één rondje ook een gat in het midden. En een stukje ijzerdraad dat je buigt zoals je op de tekening kunt zien. Leg een vilten rondje, kartonnen rondje en het ijzerdraad op elkaar. Schuif het karton met gat en vilt met gat over het ijzerdraad. Festonneer de vilten rondjes rondom dicht. Zet het popje over de staander heen en naai haar eventueel vast. Voor nog meer tips kun je HIER kijken.

 

DSCF5610

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.