Post en kraamvisite

mrt 9, 2012 | Algemeen

Deze week werd er post uit Duitsland bezorgd waar ik erg blij van werd. Via de mail had ik Ester geholpen met het maken van het pakket Nieuw Leven. En het resultaat mag er zijn. Samen met foto’s en gedicht stuurde ze ook een zakje bloemenzaad mee. Dat is hier wel besteed en het weekend zullen de zaadjes worden uitgestrooid in de tuin.

In ons huizenblok is een meisje geboren met dezelfde naam als onze dochter. Een mooie gelegenheid om een zelfgemaakt kraamcadeautje te brengen.

Verder kan ik vertellen dat het drukke weken zijn in het atelier. De ene na de andere bestelling rolt binnen en gaat de deur uit. Vooral de regenboogpakketten en de bloemenkinderen zijn populair op dit moment. Ik geniet van al die kleurige lappen vilt die door mijn handen gaan om de pakketten te maken. Voor maandag ligt er alweer een stapel gesneden lapjes klaar om in pakketten te verwerken. Maar nu eerst genieten van een vrij (tuin)weekend.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.