Post genoeg

okt 24, 2011 | Algemeen

 

Een tijd geleden gaf ik me op voor Postcrossing. Je stuurt iemand een kaart en krijgt van iemand anders een kaart terug. Vanuit het atelier zie ik elke dag de postbode de straat in komen. Het duurt dan nog enige tijd voordat hij bij onze brievenbus is. Elke keer is het een verrassing of er wat leuks in de bus ligt. Naast de gewone post is het zo leuk om iets bijzonders in de brievenbus te vinden. Vorige week waren het de eerste twee kaarten via Postcrossing. Een kaart uit Taiwan en een kaart uit Amerika. Wel heel bijzonder om ze te ontvangen, compleet met lieve tekst van iemand die ik niet ken.

Maar er was meer leuke post van een webwinkel in houten speelgoed die sinds kort ook mijn pakketten in haar assortiment heeft opgenomen. Om de seizoentafel onder de aandacht te brengen bij haar klanten vroeg ze mij een ontwerpje te maken. De nieuwsbrief stuurde ze met een zelfgemaakt materiaalpakketje naar haar klanten. En nu kreeg ik er ook een. Het was echt een verrassingsenveloppe van www.elfenbos.nl

 

 

Zaterdag kwam Jannie van www.atelierpoppejans.nl haar bestelling persoonlijk ophalen voor de beurzen in Rotterdam en Utrecht. Zoals gewoonlijk hadden we genoeg gespreksstof en kon ze heerlijk rondkijken in het atelier. Natuurlijk mocht ze ook even gluren naar nieuwe ontwerpen die nog in ontwikkeling zijn. Terwijl we in het atelier zaten kwam de postbode een doos met sprookjesvilt brengen. Mooi groen vilt voor de kerstboomboefjes geverfd door Teatske van het Gulden Vlies.

Deze week is er vast weer genoeg te doen in het atelier. Ik verwacht weer mooi vilt binnen te krijgen van de Witte Engel. Nu de herfst in volle gang is met de kerst en winter in het vooruitzicht, gaat het hard met het witte en blauwe vilt. Ook rode kralen en kerstgroen vilt zijn niet aan te slepen. Wat de post nog meer gaat brengen is nog een verrassing.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.