Post genoeg

Geplaatst op: 24 oktober 2011

 

Een tijd geleden gaf ik me op voor Postcrossing. Je stuurt iemand een kaart en krijgt van iemand anders een kaart terug. Vanuit het atelier zie ik elke dag de postbode de straat in komen. Het duurt dan nog enige tijd voordat hij bij onze brievenbus is. Elke keer is het een verrassing of er wat leuks in de bus ligt. Naast de gewone post is het zo leuk om iets bijzonders in de brievenbus te vinden. Vorige week waren het de eerste twee kaarten via Postcrossing. Een kaart uit Taiwan en een kaart uit Amerika. Wel heel bijzonder om ze te ontvangen, compleet met lieve tekst van iemand die ik niet ken.

Maar er was meer leuke post van een webwinkel in houten speelgoed die sinds kort ook mijn pakketten in haar assortiment heeft opgenomen. Om de seizoentafel onder de aandacht te brengen bij haar klanten vroeg ze mij een ontwerpje te maken. De nieuwsbrief stuurde ze met een zelfgemaakt materiaalpakketje naar haar klanten. En nu kreeg ik er ook een. Het was echt een verrassingsenveloppe van www.elfenbos.nl

 

 

Zaterdag kwam Jannie van www.atelierpoppejans.nl haar bestelling persoonlijk ophalen voor de beurzen in Rotterdam en Utrecht. Zoals gewoonlijk hadden we genoeg gespreksstof en kon ze heerlijk rondkijken in het atelier. Natuurlijk mocht ze ook even gluren naar nieuwe ontwerpen die nog in ontwikkeling zijn. Terwijl we in het atelier zaten kwam de postbode een doos met sprookjesvilt brengen. Mooi groen vilt voor de kerstboomboefjes geverfd door Teatske van het Gulden Vlies.

Deze week is er vast weer genoeg te doen in het atelier. Ik verwacht weer mooi vilt binnen te krijgen van de Witte Engel. Nu de herfst in volle gang is met de kerst en winter in het vooruitzicht, gaat het hard met het witte en blauwe vilt. Ook rode kralen en kerstgroen vilt zijn niet aan te slepen. Wat de post nog meer gaat brengen is nog een verrassing.

Pin It on Pinterest