Prijsverhoging

jun 7, 2011 | Algemeen

Helaas, ik ontkom er nu echt niet meer aan. De prijzen van de pakketten van Atelier Pippilotta moeten omhoog. Vanmorgen belde de boekhouder dat mijn brutomarge erg is gedaald. Ik was er al een beetje bang voor want de inkoopprijzen van het vilt, kralen, tricot en de wol zijn de afgelopen jaren flink gestegen. De laatste keer dat ik de prijzen van de pakketten heb verhoogd was in 2004. Toch zijn er ondertussen al verschillende prijsverhogingen bij mijn leveranciers geweest. Steeds probeerde ik goedkoper te kunnen inkopen en met leveranciers te onderhandelen over de prijs om de prijs om zo de prijs van de pakketten laag te kunnen houden. Maar het gaat niet meer. Straks gaat de belastingdienst nog denken dat ik er een zwarte handel op na houd buiten de boekhouding om. Dus zit ik achter de computer om de prijzen aan te passen. Hoe zou Pippi Langkous zoiets oplossen?

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.