Puur Holland

okt 22, 2013 | Algemeen

DUIVENMaandag waren we een dagje in Amsterdam met alle kinderen. Het was een fantastische Hollandse dag met heerlijk herfstweer. Niet iedereen was eerder over de Albert Cuypmarkt geweest, in de PC Hooftstraat of had met een pontje over het IJ gevaren. Voor ons als Noorderlingen is het een hele ervaring zo’n drukke stad als Amsterdam. We hebben heel veel lol met elkaar gehad en sloten de dag af in een steakhouse op de wallen. En zo uitbundig iedereen de heenweg was in het gehuurde busje, zo rustig was het de terugweg.

Nog meer Holland vind je in de Flow van oktober. Het Grachtenpandje staat erin met de website vermelding van Joydesign. Wat toch leuk als je je eigen ontwerp tegenkomt in dit leuke tijdschrift.

hollands glorie serie

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.