Regen

mei 27, 2021 | Algemeen

Het lijkt wel herfst met al die regen, wind en kou. Je zou er bijna herfstpakketten van gaan maken, zoals de Novemberstorm met paraplu. Maar als je nu naar buiten kijkt zie je dat alles frisgroen is. De natuur is zich na een poos van droogte aan het herstellen. Dat beseffende is het maar goed dat we er zelf geen invloed op hebben want dan ik had de regen allang gestopt. De zonuren hebben we vast nog allemaal tegoed en daar passen weer heel andere pakketten bij zoals de Zomerhanger.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.