Religieus

jan 14, 2013 | Algemeen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEr is weer een nieuw verkoopadres bij gekomen.  Nicolaas Neri is een winkel met religieuze cadeaus. Een aantal ontwerpen van Atelier Pippilotta past daar uitstekend bij. Het pakket van het Babyhart heb ik speciaal voor deze winkel iets veranderd. De hartjes zijn vervangen door kruisjes en zijn geschikt als doopgeschenk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATijdens vakanties in het buitenland heb ik zelf ook wat religieuze spullen verzameld. De kleuren en symboliek spreken tot mijn verbeelding. In huis is dan ook een speciaal hoekje gemaakt voor deze mooie spullen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.