Roerige tijden

sep 12, 2012 | Algemeen

De herfst is voelbaar aan de gang. Er gaat weer een prachtig seizoen met mooie kleuren aankomen. Hier is het nog steeds druk na een rumoerige zomer. Het is ook niet niks als een meisje van 17 jaar geen ouders meer heeft. Wij hebben ons over haar ontfermd en dat brengt heel veel met zich mee. Praktisch en emotioneel, maar we doen het met alle liefde die we in ons hebben. Daarom kan het gebeuren dat een nieuw verhaal soms even op zich laat wachten.

Mijn ontspanning haal ik deels uit het atelier. Een ontwerp uitwerken is inspannend maar ik kan mijn gedachten er helemaal bij laten gaan. Zo ben ik nu bijvoorbeeld heel tevreden over een kerst ontwerp. De kopieën liggen al bij de drukker en het resultaat staat hier voor me. Het is een vredig tafereel geworden op een icoon en kinderen kunnen er ook mee spelen.

Voor de pakketten die nu worden ingepakt gebruik ik borrelglaasjes. Heel handig om alle kralen in te sorteren en ze daarna in zakjes te doen. Soms ontdek je na jaren nog weer een nieuw handigheidje.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.