Roerige tijden

Geplaatst op: 12 september 2012

De herfst is voelbaar aan de gang. Er gaat weer een prachtig seizoen met mooie kleuren aankomen. Hier is het nog steeds druk na een rumoerige zomer. Het is ook niet niks als een meisje van 17 jaar geen ouders meer heeft. Wij hebben ons over haar ontfermd en dat brengt heel veel met zich mee. Praktisch en emotioneel, maar we doen het met alle liefde die we in ons hebben. Daarom kan het gebeuren dat een nieuw verhaal soms even op zich laat wachten.

Mijn ontspanning haal ik deels uit het atelier. Een ontwerp uitwerken is inspannend maar ik kan mijn gedachten er helemaal bij laten gaan. Zo ben ik nu bijvoorbeeld heel tevreden over een kerst ontwerp. De kopieën liggen al bij de drukker en het resultaat staat hier voor me. Het is een vredig tafereel geworden op een icoon en kinderen kunnen er ook mee spelen.

Voor de pakketten die nu worden ingepakt gebruik ik borrelglaasjes. Heel handig om alle kralen in te sorteren en ze daarna in zakjes te doen. Soms ontdek je na jaren nog weer een nieuw handigheidje.

Pin It on Pinterest