Rond de klok

dec 29, 2021 | Algemeen

Zo rond het eind van het jaar is het wat rustiger in het atelier. Ik maak de laatste pakketten en bestellingen klaar, beantwoord de mail en vul de bakken met kralen, pijpenragers en gripzakjes bij. Ondertussen maak ik de balans op want er is weer zoveel om dankbaar voor te zijn. Ik ben jullie dankbaar voor het lezen van mijn verhalen, het kopen en maken van de pakketten, de reacties (ik lees ze allemaal), soms zomaar een kaartje in mijn bus vinden en nog veel meer. Weet dat elk pakket met liefde is ontworpen en met veel plezier voor jou is gemaakt. Het komende jaar hoop ik je opnieuw te kunnen verrassen met mooie pakketten.

Voor nu wens ik je een goed uiteinde en een mooi en creatief nieuwjaar.

Ps: op de foto’s zie je het pakket Rond de Klok en Pippilotta.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.