Rozenbottel

sep 28, 2015 | Algemeen

Het is genieten van mooie herfstdagen en van al het moois en lekkers dat de natuur ons geeft. Leven tussen binnen en buiten en de geur van de herfst opsnuiven. Op de foto zie je het ontwerp van de Rozenbottel met groene bomen op de achtergrond maar dat zal snel veranderen.

Een prachtig jaargetijde om jarig te zijn. Woensdag is het zover en om dat te vieren vind je hier woensdag een klein presentje.DSCF7895

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.