Samen

mei 28, 2015 | Algemeen

123Ook al hoor je hier niet veel over Diyo Nepal, de acties gaan onverminderd door. Er worden nog steeds patroonbladen verkocht van het Knuffelpopje en er zijn meer leuke acties. Gretha stuurde een foto van de Knuffelpopjes die zij maakte. Twee popjes om te symboliseren dat we elkaar nodig hebben, waar we ons ook bevinden. Zelfs de kleuren doen denken aan Nepal.

De foto van de Klaproos en Korenbloem komt uit Italië. Marta maakte het pakket en stuurde een lieve mail waar ik warm van werd.
Morgen is het atelier een dagje gesloten. Met de vrijwilligers van het G-team gaan we wadlopen. Eén van de vrijwilligers is gids dus het gaat zeker een mooie tocht worden! Pippi gaat ook mee dus wie weet zie je morgen een foto van haar voorbij komen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.