Schaatser

jan 29, 2018 | Algemeen

Een beetje ijdel misschien maar ik heb mijzelf gemaakt als schaatser en er een paar jaar geleden een pakket van gemaakt. Ik schaats niet meer zo vaak in de week als eerder maar het blijft mijn favoriete sport om te beoefenen en te kijken.

En zo hang ik al een maandje in de etalage. Er zijn verschillende winkels waar ze houten schijven verkopen. Als je er drie gaten in boort voor de touwen heb je een leuke plank om voor het raam te hangen. Maar boven de seizoentafel is het ook leuk, je krijgt dan wat meer hoogte in het tafereel en gelijk extra ruimte om wat neer te zetten. Je kunt er zelfs meerdere ophangen op verschillende hoogtes. Mijn fantasie slaat alweer op hol en binnenkort zal ik nog wat leuks laten zien dat je ermee kunt doen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.