Schima Wallichii

aug 18, 2015 | Algemeen

2015-08-18 10.59.08Tijdens een bergwandeling naar een bergdorpje in Nepal lagen mooie noten op het pad. Omdat ik graag schatten uit de natuur verzamel gingen de noten in mijn rugzak. Later bedacht ik dat het wel leuk was er een ontwerp mee te maken. De gids klom als een aapje in de boom en haalde er veel noten voor me uit. Twee jongetjes uit het dorpje vonden het ook leuk om mee te helpen zoeken. De noten vonden een plekje in mijn koffer en nu liggen ze gedroogd in het atelier. Deze week ga ik er een ontwerp mee maken en na lang zoeken vond ik de naam van de boom: Schima Wallichii. Prachtig om hardop uit te spreken.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.