Sinterklaas

dec 5, 2014 | Algemeen

DSCF6539Dit verhaaltje kun je beter niet lezen als je nog in Sinterklaas gelooft want het is een beetje wreed. Een paar jaar geleden wilde ik graag een grote Sinterklaas voor de etalage maar het ontbrak me aan tijd er één te maken. Bij de Blokker stond deze Sint te wachten om mee genomen te worden. In het atelier werd hij voorzichtig onthoofd en ik maakte een nieuw hoofd van tricot en wol. Dat was een snelle oplossing. Sindsdien arriveert hij elk jaar in het atelier en kijkt een paar weken mee met het werk dat hier verricht wordt.
Ik wens je een fijn sinterklaasfeest!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.