Sinterklaas en zijn pieten

nov 15, 2013 | Algemeen

sint

Ongeduldig als een kind kon ik niet langer wachten. Sinterklaas is vandaag met al zijn pieten de etalage binnen gevaren. De ramen kregen zelfs een grondige sopbeurt. De keukenkastjes zijn geplunderd en de bami, rijst en koffie zitten in mooi sinterklaaspapier en zorgen voor extra vulling. Als het straks donker is zal het haardje gaan branden en schijnt de maan door de kale takken. Van binnen ziet het er al net zo gezellig uit. Ik zou best mijn schoen alvast kunnen zetten vanavond…

DSCF4170

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.