Sinterklaas etalage

nov 16, 2020 | Algemeen

Sinterklaas is met zijn pieten en heel veel cadeautjes gekomen en ze hebben de etalage weer overgenomen. De eerste kinderen en ouders zijn al gesignaleerd voor het raam. Natuurlijk geniet ik er zelf ook van. Een leuke tijd komt er weer aan.

De slinger met pakjes is al heel oud en komt nog uit de tijd dat onze kinderen klein waren. Het zijn lege smartie doosjes die ik heb ingepakt en aan een touw geregen. De grote Sinterklaas komt van de Blokker en ik heb zijn hoofd vervangen voor een tricot hoofd. Een beetje wreed was het wel maar nu is hij toch wat lieflijker. Verder zijn er blanke en bruine pieten. De bruine pieten wilden niet in de doos blijven maar ook voor het raam zitten. Tijd om ze af te schminken heb ik niet maar kinderen storen zich er gelukkig niet aan. Mijn eigen ontwerpen zijn dit jaar nog in twee kleuren te koop, vanaf volgend jaar verkoop ik enkel blanke pieten want daar is de meeste vraag naar. Mocht iemand bruine kralen willen hebben dan kan ik zo wat sturen want er ligt hier nog een flinke voorraad die ik ooit speciaal heb laten verven in Duitsland.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.