Sinterklaas Kapoentje

nov 9, 2020 | Algemeen

Ik heb nu al zin in komend weekend want dan arriveert Sinterklaas met zijn Pieten weer in de etalage. Het is een van de leukste etalages om in te richten want straks zullen er weer kindertjes (en ouders) voor het raam staan. In het magazijn staan de lege doosjes al klaar, nog even pakpapier halen en ze mooi inpakken. Wat pepernoten strooien en het mini kacheltje erin zetten die ik bij tuincentrum vond.

Sinterklaas Kapoentje komt ook in de etalage. Het ontwerp is op een houten schijf geplakt zodat ze mooi blijven staan. Zowel Sint als de Pietjes zijn op houten kegeltjes gemaakt waardoor ze makkelijk zijn te maken. In het schoentje zit wat stro en een wortel voor het paard en natuurlijk een verlanglijstje. Gelukkig heeft de Sint geen last van corona en komt hij gewoon langs. Ooit hoop ik nog een het paard te ontwerpen maar de paarden die ik tot nu toe ontwierp lijken meer op ezels. Daar wil Sinterklaas vast niet opzitten.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.