Sinterklaasiconen en nieuwe verkoopadressen

okt 25, 2013 | Algemeen

DSCF4078De nieuwe pakketten komen woensdag uit. Vanmorgen is de nieuwsbrief naar de winkels verstuurd. De eerste bestellingen komen binnen en ik kan al zien dat de Sinterklaasicoon een succes gaat worden. Daarom worden er nu nog wat extra pakketten van bijgemaakt. Het magazijn staat inmiddels behoorlijk vol en ook de verzenddozen voorraad is weer aangevuld. Ik slalom er de komende dagen tussendoor.

Heel blij ben ik met twee nieuwe verkoopadressen die er deze week bij kwamen. De eerste is Creadizzls met een webwinkel en vandaag gaat een bestelling naar Vlieland. Daar is het Parfumpaviljoen gevestigd die vanaf nu ook pakketten van Atelier Pippilotta verkoopt. Een goede reden om in de toekomst Vlieland eens te bezoeken want dat is het enige Waddeneiland waar ik nog nooit geweest ben.

3logo

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.