Slakje

jul 23, 2018 | Algemeen

Ondanks de droogte wemelt het nog steeds van de slakken in onze tuin. Ze doen zich tegoed aan de uitgebloeide bloemen en mooie hosta’s. Zaterdagavond zagen we weer een egel rondlopen en we hoorden hem de slakken verorberen. Tussen de kruipplanten staat altijd schaal gevuld met water waar hij water uit kan drinken als er tenminste geen kikker in ligt te pootjebaden.

Ik ben niet altijd blij met de slakken (heb je weleens met een blote voet op een naaktslak gestaan?) maar besloot er toch ook een pakket van te maken. De huisjes van de slakken zijn namelijk ware kunstwerken en blijven bestaan nadat de slak er niet meer is. In het pakket zit een prachtig geel gestreept huisje waar je zelf de slak in maakt. Een lief popje mag een ritje op hem maken. Een klein knutselwerkje met een leuk resultaat. Als je wat extra slakjes maakt hoef je alleen nog maar (met je kinderen) op zoek te gaan naar lege huisjes.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.