Sneeuw!

feb 8, 2021 | Algemeen

De sneeuw bezorgd ons mooie plaatjes! Maar natuurlijk ook heel veel kou en ongemak. Toch hoop ik dat je ervan kunt genieten. Ik had het idee om mooie foto’s te gaan maken in de sneeuw. Maar mijn vingers werden al snel te koud dus het bleef bij Pippi. In het atelier was het gelukkig lekker warm en behaaglijk. Er werden pakketten en bestellingen klaar gemaakt en overlegd met een nieuwe klant waar morgen een grote doos vol moois heen gaat. Morgen gaat er ook en prachtig schatkistpakket de deur uit. Wie is de nieuwe klant en waar gaat het schatkistpakket heen? Dat hoor je later deze week.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.