Sneeuwklokje

feb 5, 2021 | Algemeen

Na alle foto’s van poppen in een sneeuw- en ijslandschap had ik voor vandaag het sneeuwklokje in gedachten. De sneeuwklokjes in de pippilotta tuin staan namelijk al bijna in bloei. En nu wordt er voor morgen sneeuw en Siberische kou voorspeld. Dit sneeuwklokje overleeft het wel. Ze is gemaakt van dik geelgroen fresco vilt waardoor ze goed kan blijven staan. Ze is al jaren een favoriet voor de seizoenstafel.  Daarom steelt ze vandaag toch de show terwijl ik me al een kind verheug op wat komen gaat. Het idee op natuurijs te kunnen schaatsen bezorgt me nu al kriebels. Dat wordt spijbelen volgende week.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.