Snoeien

jun 14, 2013 | Algemeen

DSCF2519Ik hou van onze wilde tuin. Kevertjes, slakken, kikkers en salamanders zijn allemaal welkom. Er is voor iedereen wel wat te snoepen. Maar er zijn periodes in het jaar dat het groeien iets te hard gaat. Zo was de voordeur, huisnummer en lamp verdwenen achter een grote struik. Omdat het snoeien iets te grondig is gegaan (het ging zo mooi met de snoeischaar) is die struik helaas verloren. Gelukkig kreeg ik deze week snoeiadvies. Het weekend ga ik het geleerde in praktijk brengen. En dat is hard nodig want de laurier probeert al het atelier binnen te komen. Hij kijkt al om de hoek.

DSCF2537

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.