Snoep, snoep en nog eens snoep

aug 25, 2012 | Algemeen

Nee, het zijn geen snoepjes die hier in de tuin liggen. Maar een omgewaaide pot vol houten kralen. Dat is het risico als je buiten werkt met mooi weer. Het opruimen neem je dan maar op de koop toe.

 

Toch is er wel snoepgoed in de tuin te vinden. De snoepende slakjes zijn dol op de hosta en de tuinegel is dol op de snoepende slakjes. Een paar van de lege slakkenhuizen heb ik gevuld met water en een bloem. Ze hangen nu te zwieren in een appelboompje.

 

Nog meer snoep kwamen we gisteren tegen bij de groothandel. De dochters leek het wel wat en ik ben dan ook bezweken voor een kilo mooi gekleurde snoepjes. Maar alleen omdat ze mooi in de pot op het aanrecht staan. Eens kijken hoe lang de pot gevuld blijft.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.