Soms loopt het anders dan je had gehoopt

jul 29, 2012 | Algemeen

Eén dag genoten we van ons roze vakantiehuisje, de zon, de zee en het strand. Toen kregen we een telefoontje dat de vader van de vriendin van onze zoon was overleden. Drie heel jonge mensen waren hierdoor opeens wees geworden. De vakantie was gelijk voorbij en in plaats van zonneschijn was er verdriet. De dagen werden gevuld met afscheid nemen, tranen en knuffels. Er moet nog veel geregeld worden en Albert en ik mogen helpen. Het is bijzonder hoe je in een paar dagen een intense band kunt krijgen met mensen die je daarvoor nog niet zo goed kende.

Ondertussen gingen de verhalen op mijn website gewoon door. Om inbrekers op een vals spoor te brengen had ik ze van te voren geschreven en ingepland. Nu we toch thuis waren was er even de verleiding om het werk in het atelier weer op te pakken. Maar mijn hoofd stond er ook niet naar. Deze week hoop ik wel weer aan het werk te gaan en de knutselmand erbij te pakken.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.