Speel je Wijs

jul 26, 2014 | Algemeen

10527584_1454749148118832_4388125818790687474_nIn Deventer opent Speelgoedwinkel Speel je Wijs binnenkort haar deuren. Ze gaan ook pakketten van Atelier Pippilotta verkopen. Aan de foto’s op Facebook te zien gaat het een prachtige winkel worden.

 
Over spelen gesproken: gisteren waren twee buurkinderen in het atelier. Ze hielpen me mee te denken over een nieuw ontwerp voor Sinterklaas. Zo grappig om te horen met wat voor leuke en andere ideeën kinderen komen. Een treffende uitspraak schoot me opeens weer te binnen: “Je stopt niet met spelen omdat je oud wordt, maar je wordt oud omdat je stopt met spelen”. Ik denk dat ik maar eens naar de speeltuin moet geloof ik …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.