Spelen

aug 27, 2015 | Algemeen

DSCF7915 - kopieWat een leuke reacties komen er op de nieuwe pakketten. Dat is altijd weer erg fijn na al dat harde werken. Op de foto zie je de nieuwe pakketten van de Jongen en de Hond. Samen met het Meisje en de Poezen is het al een leuk tafereel. Voor de winter wordt de serie uitgebreid met meer huisdieren. Kinderen kunnen er  ook  mee spelen en ze passen goed in een (houten) poppenhuis. Maar natuurlijk mogen we er als volwassen ook nog mee spelen, daar blijven we jong bij. Het maken en leuk neerzetten hoort daar ook bij.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.