Spinnen en webben

okt 22, 2021 | Algemeen

Het is spinnentijd. In de ochtend banen we ons een weg door prachtige spinnenwebben de tuin uit. De spinnen zijn ook al plek aan het zoeken om te overwinteren en daar schijnt het huis heel geschikt voor te zijn. Daar denken wij anders over en we verplaatsen ze weer naar buiten.

Toch mocht één web blijven. Ik heb me weer even kind gewaand, een kastanje gezocht en er een spinnenweb van gemaakt. Dat soort dingen ga ik vaker doen om te oefenen voor als onze kleindochters groter zijn.

Dinsdag meld ik me weer ……. met nieuwe vrolijke en gekleurde ontwerpen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.