Stapelen

sep 24, 2012 | Algemeen

Deze eerste dag van de week bracht de postbode een leuke verrassing voor me. Connie Mählmann stuurde zomaar een prachtig boek van de Bloemenkinderen van Cicely Mary Barker. Nu heb ik de kleine boekjes al maar deze nog niet. Ik ben er dus erg blij mee want er staan inspirerende tekeningen in voor nieuwe Bloemenkinderen van vilt. Maar eerst ben ik nog even bezig met de pakketten die volgende maand uitkomen dus het boekje komt boven op de stapel om straks als eerste te pakken.

Over stapelen gesproken: de pakketten voor de Kerst Iconen liggen al klaar. Omdat ik verwacht dat het pakket in de smaak zal vallen heb ik extra veel gemaakt. Vijf volle bakken staan klaar in het magazijn. Nu ik er toch bezig was met de camera heb ik nog een stapel bakken op de foto gezet. Van dit soort stapels kun je zo genieten. En ondertussen stapelen ideeën voor nieuwe pakketten zich op in mijn hoofd.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.