Steen, regenboog en bladmannetjes

apr 23, 2012 | Algemeen

Afgelopen weekend had ik me voorgenomen de naaimand met rust te laten. Maar dat mislukte. Albert nam een mooie steen mee uit het meer van Lochness. Daar moest natuurlijk een popje op. En er kwam nog een klein ontwerpje voor de herfst uit mijn handen. Tijdens het knutselen volgde de ene na de andere onweersbui elkaar op. Dat bracht me op het idee een regenboogetalage te maken. Het ziet er kleurig uit en je kunt ook het nieuwe zonnegordijn zien dat vorige week geplaatst is. Het helpt tegen het verkleuren van het vilt en houdt de warmte buiten. Het licht kan wel naar binnen zodat er niet verkeerde kleuren vilt in de zakjes belanden. Het liefst zou ik hem al laten zakken om te testen maar dat is wel een beetje raar met dit buiige weer.

Lydia stuurde een paar prachtige foto’s van de bladmannetjes die ze gemaakt heeft. Zo leuk die fijne blaadjes aan zo’n grove krans. Het bladmannetje van de vrouwenmantel is er ook bij. Laat ik die nu ook net hebben uitgeknipt om te maken.

 

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.