Stokjes op reis

sep 6, 2011 | Algemeen

De nieuwe pakketten zijn nu bijna een week in de verkoop. Er kwamen veel bestellingen binnen. Het was hard werken en goed nadenken om geen fouten te maken. Maar het is goed gegaan. Nu heb ik de rust om voor de Kreadoe te gaan ontwerpen. Dan hoop ik weer zeven nieuwe ontwerpen uit te brengen. De Winter Icoon is in elk geval klaar. Zaterdag toen het mooi weer was zat ik aan de tuintafel te ontwerpen. En ik was tevreden. Het patroon ligt nu bij de drukker, je kunt tenslotte niet vroeg genoeg beginnen. Toch blijft het bijzonder om met zomerse temperaturen iets met sneeuw te ontwerpen. Nu begint het verzamelen van de bijbehorende materialen. Er zit ook een klein stokje in voor een bezem. Die kan ik jullie zelf laten zoeken maar ik heb besloten ze in het pakket te doen. Dus ging ik met een bakje de tuin in. Gelukkig had het hard gewaaid en lagen er genoeg stokjes van de zwarte Els die in de hoek van de tuin staat. Ook de Boeren Jasmijn gaf geschikte stokjes voor de bezem. Ze liggen nu te drogen en wachten om in november op reis te gaan door Nederland en ver daar buiten.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.