Strand en teenslippers

jun 15, 2015 | Algemeen

afDeze week is het atelier gesloten van dinsdag tot en met donderdag. Ik ga logeren bij mijn broer en schoonzus in Delft. Overdag mag ik mezelf vermaken maar dat gaat zeker lukken. Er zitten genoeg klanten in de omgeving die ik graag wil bezoeken. En het strand is ook binnen handbereik. Op blote voeten door het zand met teenslippers in de hand, schelpen zoeken, op een handdoek in de zon en een boekje erbij. Het lijkt wel of ik op vakantie ga.

 
Wil je nog een afscheidscadeautje voor juf maken? Vorig jaar kon je hier het patroon van de teenslippers downloaden. Voor degenen die het gemist hebben: HIER zijn ze nog een keer!.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.