Sweet Angel

nov 2, 2012 | Algemeen

 

Het meest bestelde pakket van de nieuwe serie is de Sweet Angel, op de voet gevolgd door de Kersticoon. Omdat ik van te voren al zo’n vermoeden had lag er van beide pakketten een extra grote voorraad klaar. Toch moesten er deze week al extra pakketten worden bijgemaakt. Toen de Sweet Angel nog in de ontwerpfase zat kon ik maar niet kiezen welke kleur ondergrond het moest worden: hemels blauw, frisgroen of nostalgisch bruin. Op de foto zie je ze alle drie staan. Uiteindelijk heb ik gekozen voor hemels bauw omdat dat wat minder “aards” was.

Bij Marjanne van Sintau kocht ik deze week haar nieuwe boek Kruidenwijsheid. Ik kende haar van de regionale omroep waar ze een paar keer op te zien was als Kruidenvrouwtje en ontmoette haar afgelopen zomer op de Vrije School in Assen. Het boek staat vol waardevolle informatie en ziet er ook nog eens prachtig uit. Samen met een persoonlijke bloemenboodschap was het een echt cadeau voor mezelf.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.