TAG DER OFFENEN TÜR

jul 9, 2015 | Algemeen

atelier binnenkant 2t_003-20100824_6237Zondag heeft Atelier der Kleine Troll in Duitsland weer een gezellige markt met prachtige stands. Naast Nederlandse pakketten heeft ze ook heel veel Duitse viltpakketten die niet in Nederland te koop zijn. Ik mag workshops geven in steenkolen Duits voor het maken van tricot hoofdjes. De workshops bedragen vijf euro en het materiaal voor het maken van één hoofdje zit daarbij in. De volledige opbrengst is voor … je raadt het vast al, Nepal! Ook Angelique van der Kleine Troll doneert de opbrengst van de koffie en staangeld voor Nepal en heeft meer leuke acties.
Wie weet zie ik je zondag!

atelier buitenkant c

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.