Tag der offenen Tür

jul 1, 2013 | Algemeen

klosjesKomend weekend is de markt bij de Kleine Troll in Duitsland. Naast de mooie houten spullen die Albert heeft gemaakt heb ik me ook uitgeleefd met onder andere stempelen op hout, schaapjes van steen en gewikkelde klosjes. Heel andere dingen dan waar ik normaal mee bezig ben maar zo leuk om te doen. Vrijdagavond vertrekken we al want we gaan ook nog eens wild kamperen in het bos achter de boerderij tussen de vuurvliegjes en reeën. En mocht het gaan regenen dan is er ook nog een slaapplek in de boerderij. Ondertussen vult het atelier zich met houten spullen die mee gaan. Ik moet regelmatig slalommen door de ruimte en spullen verplaatsen. Hopelijk is het atelier volgende week weer mooi leeg en opgeruimd.

DSCF0508 home kapstok lantaarn met hart paddestoel

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.