Top Secret

Geplaatst op: 9 oktober 2012

Het is allemaal top secret wat hier in het atelier gebeurt. Want er wordt hard gewerkt aan de nieuwe pakketten die 25 oktober uitkomen. Om jullie straks te verrassen laat ik nog niets zien maar ik wil wel iets verklappen. Zo heeft het Winterkind van vorig jaar een Vader en Moeder gekregen en komt er een zoet engeltje uit.

Nog meer top secret is de binnenkant van mijn vertrouwde schaatsmuts. Om tijdens een val het hoofd te beschermen naaide ik er een extra muts in van stootvast materiaal. Morgen is de eerste schaatstraining en mag hij getest worden. Niet dat ik van plan was onderuit te gaan maar hopelijk blijft hij goed zitten en geeft het niet teveel “hoofdbroei”.

Bij de kringloop lagen twee boekjes waar ik weer heel gelukkig van werd. Iets creatiefs en iets eetbaars, wat wil een mens nog meer. Maar het meest blij was ik met het glazen stolpje. Die heeft al een bestemming gekregen die ik na 25 oktober laat zien. Maar tot die tijd is het nog top secret. Wordt je al een beetje nieuwsgierig?

Pin It on Pinterest