Top Secret

okt 9, 2012 | Algemeen

Het is allemaal top secret wat hier in het atelier gebeurt. Want er wordt hard gewerkt aan de nieuwe pakketten die 25 oktober uitkomen. Om jullie straks te verrassen laat ik nog niets zien maar ik wil wel iets verklappen. Zo heeft het Winterkind van vorig jaar een Vader en Moeder gekregen en komt er een zoet engeltje uit.

Nog meer top secret is de binnenkant van mijn vertrouwde schaatsmuts. Om tijdens een val het hoofd te beschermen naaide ik er een extra muts in van stootvast materiaal. Morgen is de eerste schaatstraining en mag hij getest worden. Niet dat ik van plan was onderuit te gaan maar hopelijk blijft hij goed zitten en geeft het niet teveel “hoofdbroei”.

Bij de kringloop lagen twee boekjes waar ik weer heel gelukkig van werd. Iets creatiefs en iets eetbaars, wat wil een mens nog meer. Maar het meest blij was ik met het glazen stolpje. Die heeft al een bestemming gekregen die ik na 25 oktober laat zien. Maar tot die tijd is het nog top secret. Wordt je al een beetje nieuwsgierig?

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.