Toveren

aug 8, 2016 | Algemeen

DSCF0433Mijn man kan toveren met hout: ik heb een idee en hij maakt het voor me. Gisteren maakte hij zes bogen voor me die ik in regenboogkleuren zou verven. Helaas verwisselde ik in mijn enthousiasme de rood en oranje en werd de paarse (ik moest kleuren mengen) zwart. En nu is hij zo lief om er nog één te zagen en desnoods nog één mocht die ook mislukken. Ik bof maar.

Naast de bogen zie je een pakket uit de beginperiode van Atelier Pippilotta: de Toverbal. Uit de tijd dat onze kinderen nog klein waren en geloofden dat ik ook kon toveren.

Dinsdag en woensdag is het atelier gesloten. Ik ga een nachtje bij mijn ouders op de Veluwe logeren en naar mijn zus in Harderwijk. Donderdag is het atelier weer open.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.