Trommelaar en Harpist

dec 7, 2018 | Algemeen

Het pakket van de Trommelaar is er al een paar jaar en nu is de Harpist erbij gekomen. Samen zijn ze al een miniorkest voor de Kerst. Volgend jaar zal er weer een aanvulling komen in de vorm van een Panfluitspeler (dat plan heb ik nu maar misschien verandert de muzikant nog).

De credits voor de mooie foto is voor mijn dochter. Zij ligt hiervoor de foto’s languit in een bos en maakt ze met liefde en geduld.

Maandag zal ik zelf de etalage op de foto te zetten waar Sinterklaas het veld heeft moeten ruimen voor de Kerstboom. Maar ik ben nog niet helemaal tevreden dus er moeten wat dingen verschoven, weg gehaald of bij gezet worden. Dat is een leuk klusje voor dit weekend.

Veel plezier als je ook met de kerstversiering bezig gaat!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.