TT en Sinterklaas

jun 25, 2013 | Algemeen

tt-assen-HPIM7359-1[1]Assen maakt zich op voor de TT en de stad loopt langzaam vol motoren. Op de geluiden van ronkende motoren na merk je er in het atelier niets van. Straks worden de vreugdevuren ontstoken en zal de geur van verbrand rubber ook naar binnen komen. We gaan ons zelf ook weer onderdompelen in het feest dat de Assernacht heet.

Maar eerst Sinterklaaspakketten maken. Het najaar is een drukke tijd en nu is het rustig in het atelier. Eigenlijk zou ik wel een nieuw ontwerp voor 5 december willen maken maar ik heb er nog geen inspiratie voor. Een stoere Piet op een motor? Sinterklaas in een zijspan?

 

 

 

 

 

 

DSCF2600DSCF2585

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.