Uit de lade

mrt 23, 2015 | Algemeen

atelierpippilotta4Dit zijn twee ontwerpen uit de lade die ik vrijdag liet zien. Het Lotusmeisje kwam niet door de keuring want haar haren waren te dik en de bloem met baby leek ook niet op een lotus. Ze had aangepast kunnen worden maar waarschijnlijk had ik daar op dat moment geen zin meer in. Nu ligt ze al een paar jaar in de lade, tot vandaag voor de foto.

Het hertje met veel te groot hoofd en te grote ogen stond op internet en ik tekende haar na omdat ze zo schattig was. Ze heeft een aantal jaren op een plank gestaan naast de printer en uiteindelijk kwam ze in de lade terecht. Omdat het geen ontwerp van mezelf is, is een pakket ervan maken uitgesloten.

 
Willen jullie meer zien uit de lade?

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.