Uit Pippilotta’s Schatkist

sep 20, 2013 | Algemeen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHandwerkatelier Sari in Den Haag heeft haar open dagen. Bij haar zijn ook drie nieuwe pakketten uit Pippilotta’s Schatkist te koop. Een geverfd houten eikenblad met daarop twee kaboutertjes in herfstkleuren. Eenvoudig te maken maar met een leuk resultaat. Het tweede pakket is de Appelengel met appel. Heel toepasselijk nu hier de bomen vol met appels hangen. Als derde is het nog het Perenmannetje. Helemaal gekleed in stijl en met een kant en klare peer in het pakket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.