Vakantie

apr 30, 2012 | Algemeen

Hier wordt genoten van de vakantie. Vanmorgen vertrokken we in alle vroegte naar de vrijmarkt. Het was maar goed dat we een grote tas bij ons hadden. De mooiste aankoop vond ik de lijst van met zwartblauwe vlinder. Het past mooi bij de andere vlinders die we ooit uit Tsjechië en België meenamen. De meest nuttige aanwinst was de slijptol voor Albert. Daar worden we allemaal blij van: de kinderen omdat de dartpijlen geslepen kunnen worden en ik omdat hij de stofschaar weer scherp kan maken.

In de avonduren neem ik de tijd om te knutselen. Het ontwerp van de Aardbei kwam in een mooie lijst. Zo is het een compleet tafereel geworden. De blaadjes, bloemen en aardbeien aan de tak zijn dezelfde als die in het patroon zijn gebruikt. Vanavond staat er een bladmannetje op het programma om te maken.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.