Vakantiebezigheden

mei 3, 2012 | Algemeen

Omdat het atelier bij huis is leek het me moeilijk er deze week toch niet stiekem te gaan werken. Maar niets is minder waar. Ik negeer alle werk dat daar ligt te wachten en geniet van de thuisvakantie waarin allerlei klusjes worden gedaan. Van een gordijn naaide ik nieuwe kussens voor op de bank. Jongste kwam thuis van zijn stage bij de Tuinland en toverde een prachtig boeket uit zijn rugtas dat er prachtig bij past. De voortuin werd netjes gemaakt en de tuinbank en ander meubilair werden gebeitst. Maar vooral is het genieten van de tuin die steeds voller en mooier wordt. In de avonduren maakte in een ontwerp in opdracht (oké, dat was wel werk) en kwam er nog een lief bladmannetje tevoorschijn. Nu resten nog een paar dagen die ook zeker leuk gevuld zullen worden.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.